Η Εταιρεία

Το 1980 ο Χαράλαμπος Σιδερίδης ανοίγει το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας οπτικών ειδών  στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης με σκοπό να εξυπηρετήσει τόσο σε ανάγκες γυαλιών οράσεως όσο και σε γυαλιά ηλίου αλλά και φακούς επαφής.
Σειρά έχει το 1990 ένα ακόμη κατάστημα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια το 2000 το κατάστημα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Το 2014 ένα ακόμη κατάστημα ξεκινάει τη λειτουργία του με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση της ανατολικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη περιοχή της Χαριλάου.
Το 2006 η οικογένεια των οπτικών μεγαλώνει καθώς η κόρη του Χ.Σιδερίδη, Σταυρούλα Σιδερίδου, ξεκινάει τα πρώτα της βήματα στο χώρο και το 2015 έχοντας πλέον στα χέρια της την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία.

Η αφοσίωση και η συνεχής ενημέρωση αλλά και εκπαίδευση όλα αυτά τα χρόνια στις νέες καινοτομίες καταπολέμησης των οφθαλμικών παθήσεων αλλά και στις νέες τάσεις της μόδας, οδήγησαν στη συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους στο χώρο αλλά και στην επιλογή των κορυφαιών προϊόντων για κάθε πάθηση.